У Житомирі затримали киянина за спробу угнати два автомобілі » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали киянина за спробу угнати два автомобілі

Автор: news_maker від 6-02-2018, 20:18, переглядів: 783

У Житомирі затримали киянина за спробу угнати два автомобілі

5 лютого до поліції надійшло повідомлення про спробу групи молодиків отримати доступ до двох транспортних засобів, що знаходились на майданчику для тимчасового утримання автомобілів, за допомогою підроблених рішень виконавчої служби. Патрульні, прибувши за викликом, затримали 35-річного киянина, який і надав вказані документи. Триває з’ясування усіх обставин.

Близько 16.00 до охоронника майданчика звернувся молодик із вимогою видати два автомобілі «Ssang Yong Rexton» та «Hyndai Santa Fe». Під час перевірки наданих ним документів у працівників підприємства виникли підозри щодо їх достовірності.

Відтак на місце події прибули патрульні, які затримали та доставили молодика до Житомирського відділу поліції.
Попередньо встановлено, що чоловік жодного стосунку до вказаних транспортних засобів немає, а пред’явлене доручення від імені власників на отримання автомобілів теж має ознаки підробки.

- За таких обставин молодик затриманий у рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України для з’ясування усіх обставин події, - повідомив заступник начальника Житомирського відділу поліції Олександр Прокопчук.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15 (Замах на злочин) та ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють особи інших учасників правопорушення, які з місця події при появі патрульних поспішили втекти.

У Житомирі затримали киянина за спробу угнати два автомобілі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: