У Житомирі в День Святого Валентина парам, які одружуватимуться, обіцяють сюрпризи та подарунки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі в День Святого Валентина парам, які одружуватимуться, обіцяють сюрпризи та подарунки

Автор: news_maker від 9-02-2018, 20:05, переглядів: 917

У Житомирі в День Святого Валентина парам, які одружуватимуться, обіцяють сюрпризи та подарунки

Крім того, у відділах реєстрації подовжать години прийому для надання послуг із реєстрації шлюбів. Усе це – в рамках всеукраїнського проекту, започаткованого з ініціативи Міністра юстиції України Павла Петренка. Говорить начальник головного територіального управління юстиції в області Олександр Грабар:
"Житомирський міський відділ актів цивільного стану 14 лютого буде працювати з 8.00 до 24.00 години. Протягом цього часу ми із задоволенням надамо можливість закоханим парам – тим, які вже безпосередньо подали заявку на цей день – зареєструвати свій шлюб. І також з радістю будемо чекати тих людей, які для себе приймуть рішення і звернуться з відповідною заявою на реєстрацію шлюбу в подальшому. Для нас це буде дещо незвичайний робочий день – буде більш урочиста обстановка і певні приємні сюрпризи для тих, хто звертатиметься до нас за послугами, які ми надаємо".

Цікаво, що одна з закоханих пар, які одружуватимуться у День Святого Валентина, вирішили побратися у незвичній локації – на майданчику біля каменю на честь заснування Житомира:
"Ще одна чи дві реєстрації будуть у Парку Гагаріна, але основний обов'язок щодо пропонування локацій покладається все ж таки на організатора шлюбної церемонії. Це суб'єкт публічного права – державне або комунальне підприємство або ж його філія. Наша функція, наша роль в цьому є суто технічною – це проведення державної реєстрації шлюбу виключно в порядок і спосіб, які встановлені законодавством".

Додамо також, що з 14 лютого проект "Шлюб за добу", який вже майже рік діє у Житомирі, запрацює також і в Коростені. Відтепер там теж проводитимуть експрес-реєстрацію одружень. Для прикладу, у Житомирі за цей час у такий спосіб взяла шлюб 341 пара. Всього ж, торік було зареєстровано більше семи тисяч одружень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: