Андрушківська сільська ОТГ обзавелася власним фітнес-центром » Новини Житомира
 
 


Андрушківська сільська ОТГ обзавелася власним фітнес-центром

Автор: news_maker від 10-02-2018, 18:37, переглядів: 1 403

Андрушківська сільська ОТГ обзавелася власним фітнес-центром

Сучасний фітнес-центр громада обладнала у приміщенні сільського будинку культури. На закупівлю, встановлення спортивних тренажерів та облаштування роздягальні витратили 58 тисяч 453 гривні із бюджету сільської ради та ще 50 тисяч гривень – із обласного бюджету. За перший місяць роботи в тестовому режимі вже було проведено 20 групових тренувань і загалом залу відвідали 400 жителів громади, яка налічує більше 3 тисяч 700 осіб. Головний спеціаліст служби у справах дітей Андрушківської сільради Катерина Мунтян каже, що вже й не пам'ятає, коли востаннє в селі відкривалося щось спортивне.
"Якщо щось і робилося, то лише за вказівкою згори і за типовим зразком. Нинішня ініціатива – це щось, зроблене "по-андрушківськи", адже при цьому були враховані усі побажання жителів громади", – цитує Катерину Мунтян Офіс реформ у Житомирській області.

Наразі розроблено Положення про надання платних послуг закладами культури та встановлення тарифів на платні послуги на території Андрушківської сільської ради і проведено аналіз регуляторного впливу до Проекту рішення сільської ради. Пропонується встановити вартість місячного абонементу на відвідування тренажерної зали у розмірі 120 гривень, при цьому пільгові категорії громадян отримуватимуть такі послуги безкоштовно.

Андрушіківська сільська ОТГ Попільнянського району була утворена у грудні 2016 року внаслідок об'єднання чотирьох сільських рад 5 населених пунктів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: