Полігон побутових відходів у Новоград-Волинському повернуть комунальному підприємству » Новини Житомира
 
 


Полігон побутових відходів у Новоград-Волинському повернуть комунальному підприємству

Автор: news_maker від 15-02-2018, 18:45, переглядів: 927

Полігон побутових відходів у Новоград-Волинському повернуть комунальному підприємству

За апеляційною скаргою прокуратури Житомирської області постановою Рівненського апеляційного господарського суду задоволено позов Новоград-Волинської місцевої прокуратури та зобов’язано приватне підприємство повернути комунальному підприємству полігон твердих побутових відходів.
Йдеться про те, що у 2014 році приватному підприємству передано на утримання комунальне майно - полігон твердих побутових відходів площею вартістю понад 3 млн грн, що на території Новоград-Волинського району.
Однак, підприємство упродовж тривалого часу утримання та експлуатацію полігону твердих побутових відходів здійснювало з порушенням вимог екологічного законодавства, Правил експлуатації полігонів побутових відходів, санітарних норм та умов укладеного договору, що призводило до забруднення довкілля та могло спричинити істотну шкоду здоров’ю та життю жителям району.
У зв’язку із цим, суд зобов’язав приватне підприємство повернути комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради полігон твердих побутових відходів балансовою вартістю понад 3 млн грн для його подальшого безпечного утримання та експлуатації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: