У Бердичеві через конфлікт у кафе чоловік отримав ножове поранення » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві через конфлікт у кафе чоловік отримав ножове поранення

Автор: news_maker від 19-02-2018, 14:29, переглядів: 1 011

У Бердичеві через конфлікт у кафе чоловік отримав ножове поранення

Днями до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з проникаючим ножовим пораненням жителя райцентру. Встановлено, що ушкодження 28-річний чоловік отримав у ході сутички з іншим жителем райцентру через сварку у кафе.

Під час з’ясування обставин події поліцейські встановили, що 14 лютого між двома компаніями відпочивальників виникли непорозуміння, що згодом перейшли у суперечку. На підмогу одній з жінок, втягненій у конфлікт, приїхав син, який і пішов «на розбірки» з представником іншої сторони.

Словесна суперечка між чоловіками переросла у силове протистояння, у ході якого молодший завдав старшому ножове поранення.

Обидва залишили кафе та повернулися додому. І лише у своїй оселі потерпілий зрозумів, що серйозно поранений. Нині йому надана необхідна медична допомога і загрози життю немає.

Його супротивника поліцейські встановили уже наступного дня. 25-річний житель м. Бердичева свою причетність до події визнає.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вказані дії санкція статті передбачає від 5 до 8 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: