На Житомирщині побудували насіннєвий завод » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині побудували насіннєвий завод

Автор: news_maker від 22-02-2018, 16:44, переглядів: 938

На Житомирщині побудували насіннєвий завод

Новий сучасний насіннєвий завод у Попільнянському районі області – це близько 300 нових робочих місць у сільській місцевості, гідна зарплата та медичне страхування.

Про це зазначив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«На Житомирщині побудували сучасний насіннєвий завод. Це ще один приклад залучення іноземних інвестицій та нових технологій в український агросектор. Новий завод – це близько 300 нових робочих місць у сільській місцевості, гідна зарплата та медичне страхування. При цьому, інвестор зобов’язується збудувати нову дорогу, амбулаторію та забезпечувати повну соціальну підтримку працівникам та їх родинам», – сказав він.

Завод є найсучаснішим в Україні та устаткований обладнанням визнаного світового лідера — німецької компанії Petkus («Петкус»). Він має найвищий рівень комп’ютеризації та автоматизації всіх виробничих процесів. Якість насіння буде повністю відповідати кращим світовим стандартам.

Площа комплексу становить 7118,1 м², а вартість основних фондів, які прийнято в експлуатацію, 644347 тис. грн.

Замовник будівництва ПСП «Україна» вже отримав сертифікат готовності на об’єкт «Нове будівництво заводу з виробництва насіння сільськогосподарських культур (I черга I пусковий комплекс), Житомирська обл., Попільнянський р-н, в селі Почуйки, за межами населеного пункту, комплекс будівель та споруд №3» від Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: