У Коростені під час обшуків у гральних закладах вилучили майже 30 одиниць комп’ютерної техніки » Новини Житомира
 
 


У Коростені під час обшуків у гральних закладах вилучили майже 30 одиниць комп’ютерної техніки

Автор: news_maker від 26-02-2018, 22:45, переглядів: 1 041

У Коростені під час обшуків у гральних закладах вилучили майже 30 одиниць комп’ютерної техніки

Цього разу у поле зору прокуратури та органів правопорядку потрапила сумнівна активність у двох приміщеннях під вивіскою «Золота підкова», розташованих по вул. Грушевського, 26 та Сосновського, 29, що у Коростені.
Незаконна діяльність гральних закладів підтвердилася під час санкціонованих обшуків, проведених у ході досудового розслідування прокуратурою області спільно із Головним управлінням Нацполіції в області та Управлінням захисту економіки в області Департаменту захисту економіки.
Під час обшуків у зазначених гральних закладах виявлено та вилучено понад 27 одиниць комп’ютерної техніки, 25 моніторів, флеш-накопичувачі та іншу оргтехніку, а також грошові кошти на суму майже 10 тис грн, одержані від незаконного бізнесу.
Таким чином, припинено функціонування гральних закладів, які під видом розповсюдження лотерей займалися протиправною діяльністю, порушуючи вимоги Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».
26 лютого 2018 року, за погодженням із прокуратурою області, подано клопотання до Корольовського районного суду м. Житомира про накладення арешту на вилучене обладнання.
Наразі триває досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України, яке проводить слідче управління ГУ Нацполіції в області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: