На Житомирщині двох осіб госпіталізували до лікарень через переохолодження » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині двох осіб госпіталізували до лікарень через переохолодження

Автор: news_maker від 28-02-2018, 17:14, переглядів: 664

На Житомирщині двох осіб госпіталізували до лікарень через переохолодження

У вівторок в Олевському районі на лікарняне ліжко потрапив 58-річний житель села Кишин. Чоловік лежав біля місцевого магазину, де його і побачили односельці, які викликали швидку. Медики діагностували у потерпілого, який, до речі, був напідпитку, переохолодження рук та ніг І ступеня. Наразі стан здоров'я чоловіка задовільний. Ще один випадок трапився того ж дня і в селі Великі Мошки Овруцького району. До реанімаційного відділення районної лікарні із загальним переохолодженням тіла госпіталізовано жінку 1949 року народження. Нині постраждала перебуває в терапевтичному відділенні лікарні в задовільному стані. Говорить головний спеціаліст обласного управління цивільного захисту населення Микола Мінчук:
"Зважаючи на те, що протягом цього тижня в області утримуватиметься переважно морозна погода, управління цивільного захисту населення облдержадміністрації закликає громадян бути обережними, одягатися тепло і відповідно до погоди. Як тільки відчуєте озноб, перебуваючи на відкритому повітрі, негайно зайдіть до теплого приміщення або ж до пункту обігріву".

Микола Мінчук також акцентує увагу жителів області на тому, що найчастіше з переохолодженням та обмороженням до лікарняних закладів потрапляють люди, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння. Загалом, з початку цього року від переохолодження в області загинуло 5 осіб та ще 15 отримали травми.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: