На Житомирщині пробне ЗНО з української мови писатимуть понад п’ять тисяч учасників » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині пробне ЗНО з української мови писатимуть понад п’ять тисяч учасників

Автор: news_maker від 28-02-2018, 17:18, переглядів: 878

На Житомирщині пробне ЗНО з української мови писатимуть понад п’ять тисяч учасників

На математику та історію зареєструвалося менше учасників, розповіла - методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ольга Борозенна:
"Для участі з української мови та літератури зареєструвалася 5161 особа. Наступні предмети, які в найбільшій кількості обирали абітурієнти, це математика – 810, історія України – 658. І цікавою цьогоріч була англійська мова, оскільки цьогоріч вперше запроваджується перевірка сприймання мови на слух, тобто, аудіювання. Тому для участі в пробному тестуванні англійську мову обрали 1058 абітурієнтів".

Пункти пробного тестування будуть створені у всіх районних центрах Житомирщини.
"Абітурієнти мають зайти на свою персональну сторінку та роздрукувати запрошення, де вказано час і місце проходження тестування. Пробне тестування на відміну від основного проходитиме у всіх районних центрах області. Добиратимуться абітурієнти до місця тестування за власний кошт, адже це процедура яку вони обирали за власним бажанням".

У 2018 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: