З метою економії газу половина навчальних закладів області призупинить навчальний процес » Новини Житомира
 
 


З метою економії газу половина навчальних закладів області призупинить навчальний процес

Автор: news_maker від 2-03-2018, 16:37, переглядів: 832

З метою економії газу половина навчальних закладів області призупинить навчальний процес

Рішення було зумовлене діями російської компанії "Газпром", яка вирішила на 20% знизити тиск у газопроводах на своєму боці системи і звести до мінімуму продаж газу іншим клієнтам. У зв'язку з цим, на обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТБ та НС) було внесено та підтримано пропозицію з 3 по 7 березня призупинити навчальний процес в закладах освіти, які для опалення використовують природний газ.
У прес-службі облдержадміністрації поінформували, що до списку потрапили освітні установи Житомира, Бердичева, Коростеня, Малина, Новограда-Волинського, Новогувинського та Озерного. Решта, а це понад 50% загальноосвітніх навчальних закладів у селах, селищах та райцентрах, де більшість котелень використовують альтернативні джерела енергії, працюватимуть у звичайному режимі. Крім того, комісія з ТЕБ та НС рекомендувала промисловим підприємствам, які використовують газ, зменшити його використання.

Паралельно з обласною комісією проходило засідання міської комісії у Житомирі, згідно з рішенням якої з суботи, 3 березня, до середи, 7 березня включно, навчальні заклади у Житомирі не працюватимуть. Щодо садочків, то вони функціонуватимуть у звичному режимі. Можливе лише невелике пониження температури у групах. Батьків просять з розумінням поставитися до ситуації та одягати дітей трохи тепліше.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: