На трасі Київ – Ковель в Олевському районі Renault зіткнувся з гужовою повозкою » Новини Житомира
 
 


На трасі Київ – Ковель в Олевському районі Renault зіткнувся з гужовою повозкою

Автор: news_maker від 12-03-2018, 18:11, переглядів: 1 012

На трасі Київ – Ковель в Олевському районі Renault зіткнувся з гужовою повозкою

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 11 березня на автодорозі Київ – Ковель в Олевському районі. Усі обставини встановлюються у рамках розпочатого досудового розслідування.

Попередньо з’ясовано, що близько 20.20 год. на 229 км автодороги Київ – Ковель водій вантажного автомобіля «Renault Premium», 36-річний житель Волині, рухаючись у напрямку столиці, не врахував темної пори доби, не вибрав безпечної швидкості руху, у результаті чого не впорався з керуванням та здійснив наїзд на гужову повозку, яка рухалася у попутному з ним напрямку.

Унаслідок ДТП постраждали пасажири повозки. 44-річний житель с. Кишина Олевського району з отриманими травмами був госпіталізований. Врятувати життя 54-річному жителю цього ж села медикам не вдалося. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув дорогою до медичного закладу.

Усі обставини та причини, що призвели до дорожньої пригоди, правоохоронці з’ясовують у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: