У Житомирі планують запровадити стипендії міського голови для талановитих учнів художньої та музичних шкіл » Новини Житомира
 
 


У Житомирі планують запровадити стипендії міського голови для талановитих учнів художньої та музичних шкіл

Автор: news_maker від 12-03-2018, 18:56, переглядів: 936

У Житомирі планують запровадити стипендії міського голови для талановитих учнів художньої та музичних шкіл

Такий проект рішення виконавчого комітету опубліковано на сайті міської ради. Згідно з додатком до документа, стипендії зможуть отримати переможці та дипломанти всеукраїнських, міжнародних, регіональних та обласних творчих змагань. Окрім того, обов'язковою умовою є систематична концертна, просвітницька та виставкова діяльність в місті. Подавати кандидатури та документи на отримання стипендій будуть мистецькі школи. Далі клопотання опрацьовуватимуть в управлінні культури та в спеціалізованій координаційній раді.
Загалом в проекті рішення передбачено виплату 20 стипендій у розмірі 3 тисячі гривень кожна. Розподілятися вони будуть за таким принципом: музична школа №1 імені Бориса Лятошинського зможе надавати найбільшу кількість стипендій – п'ять; музична школа №2 імені Святослава Ріхтера отримає чотири стипендії; музшколи №3, 4 та 5 – по три стипендії кожна; і Художня школа отримає дві стипендії. Така ініціатива запрацює, якщо її підтримають члени виконавчого комітету міської ради.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: