26 березня у Житомирі стартує місячник благоустрою » Новини Житомира
 
 


26 березня у Житомирі стартує місячник благоустрою

Автор: news_maker від 23-03-2018, 21:02, переглядів: 1 195

26 березня у Житомирі стартує місячник благоустрою

Із 26 березня до 26 квітня 2018 року у Житомирі проходитиме весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста. Відповідне розпорядження сьогодні, 23 березня, підписав в.о. міського голови Сергій Кондратюк.

Документом затверджено склад міського штабу з організації і координації робіт з проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста:

«3. Рекомендувати виконавчим органам Житомирської міської ради, керівникам підприємств, організацій, установ, громадських організацій, релігійним конфесіям, власникам житлових будинків, населенню, військовим частинам, дислокованим на території міста: 3.1. Привести у належний стан вулиці, прилеглі, закріплені прибудинкові та виробничі території, зелені і лісові смуги, квітники, береги річок та водойм, парки, сквери, криниці, природні джерела, паркани, зупинки громадського транспорту, дорожні знаки, надані в користування земельні ділянки, бігборди, рекламні вивіски, щити для оголошень, інформаційні тумби, сітілайти, опори по вулицях міста, відповідно до балансової належності тощо, залучивши для цього наявні трудові та матеріально-технічні ресурси; 3.2. Провести роботи з впорядкування кладовищ, братських могил, військових поховань, облаштування пам’ятних місць», - йдеться у розпорядженні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: