У Коростені чоловік намагався обікрасти банк » Новини Житомира
 
 


У Коростені чоловік намагався обікрасти банк

Автор: news_maker від 29-03-2018, 19:23, переглядів: 899

У Коростені чоловік намагався обікрасти банк

На спрацювання сигналізації у фінансовій установі прибули поліцейські охорони. Чоловіка, який вистрибнув з вікна приміщення та кинувся навтьоки, затримали. Нині встановлено, що 35-річний місцевий житель причетний до кількох крадіжок у м. Коростені та столиці. Розпочато досудове розслідування.

29 березня о пів на четверту ранку наряд реагування поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації у відділенні банку м. Коростеня.

За кілька хвилин поліцейські були на місці. Під час обстеження території правоохоронці помітили відчинене вікно, а з сусіднього - раптом вистрибнув чоловік та кинувся тікати.

Правоохоронці його затримали. На місце події прибула слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції.

Під час огляду приміщення з’ясувалось, що чоловік побував у побутовій кімнаті банківської установи. Він потрапив всередину, відтиснувши та відчинивши одне з вікон. Правопорушника доставили до відділу поліції.

- Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15 (Замах на злочин), ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України, - повідомив начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт. – Нині встановлена причетність затриманого, 35-річного місцевого жителя, до крадіжки, вчиненої в районному центрі. Крім того, з’ясувалось, що чоловіка розшукують наші київські колеги за переховування від органів досудового слідства через причетність до ще однієї крадіжки у столиці.

Триває встановлення обставин події та перевірка щодо причетності затриманого до інших правопорушень.

У Коростені чоловік намагався обікрасти банк
У Коростені чоловік намагався обікрасти банк

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: