Іванопільська гімназія – серед переможців конкурсу "Благодійна Житомирщина" » Новини Житомира
 
 


Іванопільська гімназія – серед переможців конкурсу "Благодійна Житомирщина"

Автор: news_maker від 29-03-2018, 22:24, переглядів: 1 278

Іванопільська гімназія – серед переможців конкурсу "Благодійна Житомирщина"

Іванопільська гімназія, що в Чуднівському районі, здобула перемогу в конкурсі "Благодійна Житомирщина-2017", який є регіональним етапом Національного конкурсу "Благодійна Україна". Навчальний заклад отримав перше місце в номінації "Молодіжна благодійність" за активну волонтерську допомогу воїнам АТО. Говорить директор гімназії Лілія Мудрук:
"Іванопільська гімназія проводить дуже велику волонтерську роботу щодо підтримки наших військовослужбовців. Ми співпрацюємо з волонтерами Іриною Піскун та Катериною Закревською, за допомогою яких відправляємо на схід України власну випічку, різні продукти харчування, овочі тощо. Буває, що й самі відправляємо хлопцям посилки з гостинцями. Діти також малюють і пишуть нашим захисникам, виготовляють обереги і сувеніри. Усе це сприяє вихованню патріотизму і усвідомлення себе, як справжнього громадянина України".

Перемога у загальнонаціональному конкурсі стала приємною несподіванкою для педагогічного колективу Іванопільської гімназії та всіх її учнів, котрі від початку військових дій на сході України організовують благодійні ярмарки та різноманітні доброчинні акції, спрямовані на допомогу українським воїнам. Школярі всіляко стараються підтримати бойовий дух наших бійців:
"Окрім того, що ми збирали продукти та різні речі, ми писали листівки для наших воїнів, адже духовне піднесення у війську в боротьбі за незалежність України має велике значення. Діти чим можуть, тим і допомагають армії, адже хочуть, щоб найшвидше настав мир і щоб всі ми жили у вільній країні".

Разом із дипломом лауреата конкурсу "Благодійна Житомирщина – 2017" учнівський та вчительський колективи Іванопільської гімназії Чуднівського району отримали й унікальну відзнаку цього конкурсу – керамічну статуетку "Ангел добра оздоблену бурштином та декоровану національним орнаментом.
Додамо, що лауреатами конкурсу серед освітніх закладів області також стали Новогуйвинська гімназія, Житомирський коледж КНТЕУ, загальноосвітня школа №17 та ліцей №25 міста Житомира. Окрім навчальних закладів, дипломами регіонального конкурсу в десяти номінаціях нагороджені підприємства, установи, волонтерські організації та благодійні фонди Житомирщини.

Іванопільська гімназія – серед переможців конкурсу "Благодійна Житомирщина"
Іванопільська гімназія – серед переможців конкурсу "Благодійна Житомирщина"


Фото з сайту http://chudnivnews.in.ua/2018/03/27/6626/.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: