На Житомирщині поліцією викрито групу наркодилерів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцією викрито групу наркодилерів

Автор: news_maker від 30-03-2018, 14:24, переглядів: 1 021

На Житомирщині поліцією викрито групу наркодилерів

29 березня правоохоронці провели черговий етап спецоперації з викриття наркоділків, які організували поставки метадону до однієї з виправних колоній Житомирщини. Двох учасників злочинної групи затримано. Під час обшуків вилучили більше 70 розфасованих пакунків з метадоном, марихуану, гроші та банківські картки, засоби зв’язку, та інші свідчення незаконної діяльності.

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП Житомирщини разом з оперативниками установи виконання покарань у середині 2017 року викрили групу осіб, які налагодили постачання небезпечного наркотичного засобу (метадону) до виправної колонії. Відтак у ході супроводження кримінального провадження було проведено низку негласних слідчо-розшукових дій та задокументовано незаконну діяльність жителів м. Коростеня. За цей час правоохоронці провели обшуки та вилучили 72 пакуночки метадону, задокументували неодноразові факти продажу та «закидки» наркотиків на територію виправного закладу тощо.

29 березня поліцейські провели ще 13 обшуків за місцями проживання фігурантів та у виправній колонії. У результаті вилучили близько 6 г метадону, частину з якого вже було підготовано для передачі до виправної установи, 100 г марихуани, грошові кошти та банківські картки, 15 мобільних телефонів, сім-картки та інші засоби, що використовувались для злочинної діяльності.

Серед фігурантів справи – 54-річна раніше судима за збут наркотиків місцева жителька. Поліцейські з’ясували, що жінка займалась доставлянням метадону на територію Житомирщини з сусідніх регіонів країни. Інші учасники, віком від 29 до 47 років, займалися роздрібним збутом наркотичного засобу на території Житомирщини та до місць позбавлення волі, ще двоє засуджених отримували та збували метадон у виправному закладі. Загалом нині встановлена причетність до діяльності групи десяти осіб.

Двох причетних до незаконної діяльності чоловіків, віком 37 та 47 років, затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та нині вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно них та інших учасників групи.

Триває подальше досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Відповідно до чинного законодавства фігурантам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі.

На Житомирщині поліцією викрито групу наркодилерів
На Житомирщині поліцією викрито групу наркодилерів
На Житомирщині поліцією викрито групу наркодилерів
На Житомирщині поліцією викрито групу наркодилерів
На Житомирщині поліцією викрито групу наркодилерів

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: