Опалювальний сезон в Житомирі не завершено » Новини Житомира
 
 


Опалювальний сезон в Житомирі не завершено

Автор: news_maker від 2-04-2018, 13:04, переглядів: 1 397

Опалювальний сезон в Житомирі не завершено

Про це повідомив сьогодні, 2 квітня, заступник міського голови Сергій Кондратюк, коментуючи ситуацію, яка склалася із проходженням опалювального сезону у Житомирі.

«Припинення постачання теплової енергії відбулося не лише в Житомирі, а по всій Україні. І це напряму пов’язано із тим, що постанова Уряду від 22.03.2017 №187 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу» діяла до 1 квітня 2018 року. 28 березня 2018 року Кабінет Міністрів України вніс зміни у дану постанову, продовживши її дію до 1 червня 2018 року. Потрібно віддати належне працівникам НАК «Нафтогаз України», які у вихідні дні вийшли на роботу, щоб підготувати проекти додаткових угод із теплопостачальними підприємствами для продовження газопостачання. Наразі у НАК «Нафтогаз України» відбувається підписання відповідних угод. Дмитро Рогожин, директор «Житомиртеплокомуненерго» у НАК «Нафтогаз України» очікує на підписання такої угоди», - повідомив Сергій Кондратюк.

«Опалювальний сезон не завершено. Відповідне рішення про звершення опалювального сезону прийматиметься під час засідання виконавчого комітету міської ради», - резюмував заступник міського голови.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: