На Житомирщині посилять протипожежні заходи » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині посилять протипожежні заходи

Автор: news_maker від 3-04-2018, 09:50, переглядів: 821

На Житомирщині посилять протипожежні заходи

На Житомирщині посилять протипожежні заходи – обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердила план заходів.

Відповідне рішення прийняли під час засідання комісії ТЕБ та НС за участю керівника апарату ОДА Олексія Ясюнецького та начальника управління цивільного захисту ОДА Сергія Безносюка.

«Необхідно провести належну роз’яснювальну роботу із власниками домогосподарств, які мають пічне опалення. Безпека їх та їхніх родин – це в першу чергу на їх совісті. Працівники ДСНС можуть лише надати інформаційну підтримку з цього приводу, про те що необхідно чистити димоходи та самовільно не вносити зміни у конструкцію пічного опалення. Така роз’яснювальна робота буде затверджена заходами на осінньо-зимовий пожежонебезпечний період 2018/2019 року», – сказав Олексій Ясюнецький.

Заходами передбачено проведення позапланових інструктажів з працівниками, які зайняті на роботах з підвищеною пожежною небезпекою.

Особлива увага приділятиметься перевірці місць масового скупчення людей – це і кінотеатри, і торгівельно-розважальні центри та інші місця.

Також будуть проведені випробування внутрішнього і зовнішнього водопостачання. Усі пожежні гідранти мають бути приведені у працездатний стан.

Територія навколо населених пунктів, дачних кооперативів, об’єктів, розміщених у лісових масивах має бути очищена від горючого сміття, щоб лісові або торф’яні пожежі не перекинулися на будинки і споруди.

Із підростаючим населенням області буде проведена виховна робота, спрямована на запобігання пожеж від неправильного поводження з вогнем.

На Житомирщині посилять протипожежні заходи
На Житомирщині посилять протипожежні заходи
На Житомирщині посилять протипожежні заходи
На Житомирщині посилять протипожежні заходи

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: