Екс-податківця, який погорів на хабарі засудили до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна » Новини Житомира
 
 


Екс-податківця, який погорів на хабарі засудили до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна

Автор: news_maker від 3-04-2018, 18:57, переглядів: 713

Екс-податківця, який погорів на хабарі засудили до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна

Вироком апеляційного суду Житомирської області державному ревізору призначено покарання у виді п’яти років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна. Також його позбавлено державного рангу та шостої категорії посади держслужбовця.
Під час судового розслідування встановлено, що колишній головний державний ревізор - інспектор відділу контролю за проведенням розрахункових операцій управління податкового та митного аудиту Головного управління Міндоходів в Житомирській області вимагав та одержав від працівника АЗС 25 тис грн неправомірної вигоди. За таку суму він пообіцяв знизити розмір штрафу з півмільйона до п’яти тисяч гривень.
Слідчі слідчого відділу прокуратури області спільно з працівниками Управління Служби безпеки в області затримали особу у листопаді 2014 року безпосередньо після одержання ним неправомірної вигоди на території АЗС, що у селищі Іршанськ Володарсько-Волинського району.
Публічне обвинувачення у справі за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою, що займає відповідальне становище) КК України забезпечувала прокуратура Житомирської області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: