Для 64 оновлених шкільних кабінетів придбають сучасне обладнання » Новини Житомира
 
 


Для 64 оновлених шкільних кабінетів придбають сучасне обладнання

Автор: news_maker від 11-04-2018, 21:14, переглядів: 984

Для 64 оновлених шкільних кабінетів придбають сучасне обладнання

Вже незабаром у 64 класах хімії, фізики, біології, математики та географії, які функціонують в опорних школах області, місцеві керівники мають розпочати ремонти. Адже лише для оновлених шкільних кабінетів закуплять сучасну техніку та засоби навчання.

Таке доручення отримали голови райдержадміністрацій від керівника Житомирської ОДА Ігоря Гундича під час наради 6 квітня.

«Як ми виховаємо дітей, які дамо їм знання, і в яких умовах вони будуть отримувати ці знання, – це все впливає і на наше майбутнє. Тому водіння по комірчинах не буде. Ми все купуємо для того, щоб цим користувались діти», - наголосив Ігор Гундич.

На оснащення кабінетів спрямують 13,5 млн грн з освітньої субвенції. За словами керівника області, тільки ті райони та громади, які зроблять у класах внутрішній ремонт за зразками ОДА, отримають нове обладнання.

Також у новому навчальному році обладнання придбають для 808 перших класів Житомирщини.

«Так як підручників для першого класу немає, діти навчаються за навчальними картками. Тому в кожному першому класі мають бути ноутбук, принтер, ламінатор і сканер. Кошти на це виділені з державного бюджету. Також ми передбачили кошти в обласному бюджеті у співфінансуванні із місцевими», - зазначив заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: