"Для нас у пріоритеті не ямковий, а поточний і капітальний ремонти" - Гундич » Новини Житомира
 
 


"Для нас у пріоритеті не ямковий, а поточний і капітальний ремонти" - Гундич

Автор: news_maker від 24-04-2018, 23:03, переглядів: 1 142

"Для нас у пріоритеті не ямковий, а поточний і капітальний ремонти" - Гундич

У 2018 році Житомирщина отримала 617 млн грн на ремонт доріг місцевого значення. В області вже розпочались аварійні ямкові ремонти, проте пріоритетом є капітальний та поточний ремонт місцевих доріг, роботи на яких планують розпочати у травні.

Про це повідомив голова ОДА Ігор Гундич, оглядаючи дорогу Романівка-Почуйки у Попільнянському районі 23 квітня.

«Є дві дороги Парипси-Почуйки і Романівка-Почуйки, на які надходять багато скарг на «гарячу лінію». Квітнева ОТГ вже замовила проект на 4,3 км дороги Романівка-Почуйки. Вартість ремонту – 14,8 млн грн. Плануємо цей проект цього року розпочати і цього року закінчити. Так як 2018-2020 – роки доріг в Україні, то ми говоримо не тільки про дороги державного значення, а й про місцеві дороги. Як голова ОДА я буду все робити для того, щоб місцеві дороги ми з кожним роком приводили у нормальний стан», – підкреслив Ігор Гундич.

За словами керівника області, із Дорожнього фонду, створення якого ініціював Президент України, Житомирська область отримає на ремонти доріг у 2018 році майже 1,5 млрд грн. Кошти розподіляються на ремонт доріг місцевого значення – 617 млн грн, державного значення – 613 млн грн. Також майже 300 млн грн спрямують на ділянку дороги Н-03 Житомир-Чуднів-Любар.

«В першу чергу пріоритет ми надаватимемо поточному і капітальному ремонтам доріг. У нас серйозні й амбітні плани на 2018 рік. Ми вже приступили до ямкових ремонтів на території області, із середини-кінця травня плануємо приступити до капітальних і поточних ремонтів місцевих доріг», – зазначив Ігор Гундич.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: