Вихованці Хорошівської ДЮСШ стали Чемпіонами України з футзалу » Новини Житомира
 
 


Вихованці Хорошівської ДЮСШ стали Чемпіонами України з футзалу

Автор: news_maker від 26-04-2018, 07:19, переглядів: 764

Вихованці Хорошівської ДЮСШ стали Чемпіонами України з футзалу

Протягом 20-21 квітня у Житомирі відбувалися фінальні змагання Всеукраїнської першості з футзалу серед юнаків 2003-2004 рр. н. В результаті запеклих баталій хорошівські школярі стали найсильнішими серед «вісімки» претендентів з різних областей країни.

Сам турнір, який проводився під егідою фізкультурно-спортивного товариства «Колос», був розбитий на кілька етапів. Спочатку хорошівські футзалісти на обласному рівні у вирішальному матчі лише в серії пенальті змогли обіграти однолітків з Радомишля. Потім був відбірний всеукраїнський етап, де підопічні тренерів Олега Черниша та Віктора Панченка залишили за спиною представників Вінницької та Київської областей.

І ось у п’ятницю вісім переможців зон, поділені на дві групи, зійшлися у боротьбі за чемпіонство на паркетах житомирських спортзалів. Першого ігрового дня вихованці Хорошівської ДЮСШ, підкріплені іршанськими земляками, виграли у команди з Миколаєва з рахунком 6:4, а потім не залишили каменя на камені від опонентів із Львівщини – 8:2. І не залежно від результату третього матчу в групі достроково вийшли до фіналу.
А вже у суботу у вирішальній грі представників Житомирської області доля звела з запорізькими футзалістами. За доволі нервової гри в першому таймі, хорошівські хлопчаки змогли використати дві помилки суперника, матеріалізувавши їх в забиті м’ячі. Проте в середині другого тайму запорожці відіграли один гол та мали кілька нагод, аби відновити рівновагу. Проте атакуючий гравець з Хорошева Девід Недзельський здійснив три контратакувальних випади, кожен з яких завершив забитим голом. У підсумку – перемога Хорошівської ДЮСШ з рахунком 5:1. Сам же герой фінального поєдинку записав до свого активу чотири забитих м’ячі та результативну передачу.

Після завершення змагань 15-річні чемпіони отримали нагороди від організаторів та чемпіонський кубок.
Загальний склад команди-чемпіона:
Дмитро Попроцький
Денис Гриневич (капітан)
Дмитро Батюк
Максим Майтак
Ігор Краснощок
Девід Недзельський
Юрій Єгоров
Олександр Олішевський
Микола Цирибко
Денис Панченко
Тренери команди – Олег Черниш (Хорошівська ДЮСШ) та Віктор Панченко (Іршанська ДЮСШ).

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: