Колишній головний лікар комунальної організації преміював доньку не повідомивши про конфлікт інтересів » Новини Житомира
 
 


Колишній головний лікар комунальної організації преміював доньку не повідомивши про конфлікт інтересів

Автор: news_maker від 2-05-2018, 16:38, переглядів: 1 015

Колишній головний лікар комунальної організації преміював доньку не повідомивши про конфлікт інтересів

Установлено, що посадова особа комунальної організації, не повідомивши Червоненську селищну раду про намір прийняти на роботу близьку особу – доньку, прийняла рішення (від 10.11.2016) про її працевлаштування на посаду спеціаліста з бухгалтерського обліку очолюваного нею Центру.
У подальшому керівник організації неодноразово приймала рішення про преміювання доньки. Крім цього, головний лікар ще й уклала із донькою як приватним підприємцем 4 договори купівлі-продажу канцелярських товарів для потреб закладу на загальну суму понад 11 тис грн, також не повідомивши орган місцевого самоврядування про реальний конфлікт інтересів.
Постановою Андрушівського районного суду, за результатами розгляду протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, колишнього керівника «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Червоненської селищної ради визнано винною у вчиненні адміністративних правопорушень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: