Іменним годинником міського голови нагородили Леоніда Котвицького » Новини Житомира
 
 


Іменним годинником міського голови нагородили Леоніда Котвицького

Автор: news_maker від 5-05-2018, 14:55, переглядів: 901

Іменним годинником міського голови нагородили Леоніда Котвицького

4 травня, засідання виконавчого комітету міської ради розпочалося із вручення Сергієм Сухомлиним іменного годинника міського голови старшому тренеру – викладачу відділення триатлону Житомирської ДЮСШ «Авангард» Леоніду Болеславовичу Котвицькому.

Леонід Болеславович Котвицький, Заслужений тренер України, тренер вищої категорії, нагороджений особистим сертифікатом Міжнародного олімпійського комітету, у Житомирській ДЮСШ «Авангард» працює 42 роки. За 49 років спортивно-педагогічної діяльності Леонід Болеславович підготував 6 Майстрів спорту міжнародного класу і 22 Майстра спорту, його вихованці 38 разів виборювали звання Чемпіона України.

Ірина Денисюк – багаторазова призерка та учасниця на етапах багатоденних велогонок «Тур де Франс», «Джіро Італія», учасниця XVIIІ Олімпійських Ігор в Афінах 2004 року. Єгор Мартиненко – Майстер спорту міжнародного класу, неодноразовий призер чемпіонатів Європи з триатлону. У 2017 році його вихованець Олександр Яненко включений до складу збірної України з триатлону.

Довідково: на виконання розпорядження міського голови від 16.03.2018 №201 Леоніда Болеславовича Котвицького нагороджено іменним годинником міського голови за особистий вагомий вклад у розвиток спорту та виховання молоді.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: