У Житомирі поліцейські затримали викрадача скутерів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські затримали викрадача скутерів

Автор: news_maker від 5-05-2018, 16:07, переглядів: 1 003

У Житомирі поліцейські затримали викрадача скутерів

3 травня оперативники кримінальної поліції Житомирського відділу у ході розшукових заходів затримали 23-річного парубка з викраденим скутером у руках. Під час перевірки особи молодика з’ясувалось, що він є обвинуваченим та підозрюваним у скоєнні майже двох десятків крадіжок в обласному центрі та м. Коростені.

Скутер вартістю 20 тисяч гривень зник з подвір’я житомирянки 1 травня упродовж кількох годин ночі, з 3.00 до 5.00. Про це жінка розповіла поліцейським, звернувшись з відповідною заявою до Житомирського відділу.

Усі обставини події та ймовірно причетних осіб перевіряли працівники кримінальної поліції.

- У ході відпрацювання одного з районів міста оперативники і помітили парубка з схожим за описом скутером у руках, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Хлопець спробував спочатку втекти, однак марно.

У ході перевірки підозри правоохоронців щодо техніки підтвердились – скутер таки крадений, а сам хлопець – неодноразовий фігурант кримінальних проваджень по фактам злодіянь.

- Парубок вихідець із Коростенського району і, за нашою інформацією, там він уже є обвинуваченим у близько десятка крадіжках з господарських приміщень жителів райцентру. А відносно недавно перебравсь до Житомира, де також уже встиг «відзначитись» кількома злочинами, - продовжує Михайло Сорока.

Зокрема, поліцейські встановили причетність парубка до ще однієї крадіжки скутера, що сталася за кілька днів до названої.

Нині перевірка вчинення ним подібних злочинів триває.

Відповідно до законодавства взятому нині під варту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років (ч.2 ст. 289 ККУ).

У Житомирі поліцейські затримали викрадача скутерів

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: