Правоохоронці затримали двох крадіїв, які вранці залізли до квартири через балкон » Новини Житомира
 
 


Правоохоронці затримали двох крадіїв, які вранці залізли до квартири через балкон

Автор: news_maker від 5-05-2018, 16:11, переглядів: 816

Правоохоронці затримали двох крадіїв, які вранці залізли до квартири через балкон

4 травня на лінію «102» надійшло повідомлення жителя обласного центру, який помітив, як невідомі залізли на балкон першого поверху у сусідньому під’їзді. Поліцейські, оперативно прибувши за вказаною адресою, затримали у квартирі двох молодиків, які намагались обікрасти оселю. Обоє раніше уже обвинувачувались у подібних злочинах.

Події розгортались уранці, близько 4.30. Пильний житомирянин помітив, як двоє парубків вовтузились під сусідським балконом, аж поки один не підсадив іншого і той не перемахнув через перила. Чоловік швидко набрав «102».

За викликом прибули патрульні, які, переконавшись у достовірності інформації, заблокували вихід парубкам з чужої квартири та водночас викликали до місця події бійців роти поліції особливого призначення ГУНП. Спецпризначенці затримали підозрюваних у крадіжці чоловіків безпосередньо на місці вчинення злочину та передали працівникам слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції, які задокументували усі обставини події.

- Затримані є місцевими жителями, одному з них 28 років, а іншому – 17. Втім обидва уже притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Старшого з чоловіків було затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК та вирішується питання про обрання мір запобіжного заходу обом підозрюваним.

У ході першочергових дій поліцейські зафіксували, що до квартири крадії потрапили, відтиснувши балконні двері. Навіть цього не довелося робити злодієві, який проник до оселі житомирянки по вул. Хлібній 3 травня.

Жінка звернулась до поліції та розповіла, що упродовж часу з 19.00 до 19.30 з коридору квартири зникла її сумка. Як з’ясувалось згодом, крадій скористався вільним доступом, оскільки господарка, знаходячись вдома, не замкнула вхідні двері. Разом з сумкою було викрадено і мобільний телефон та інші цінні для жінки речі і документи.

Правоохоронці затримали двох крадіїв, які вранці залізли до квартири через балкон

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: