У Бердичеві поліцейські виявили у керманича підроблені документи на позашляховик » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві поліцейські виявили у керманича підроблені документи на позашляховик

Автор: news_maker від 8-05-2018, 20:43, переглядів: 1 155

У Бердичеві поліцейські виявили у керманича підроблені документи на позашляховик

7 травня під час відпрацювання працівники групи реагування патрульної поліції у райцентрі зупинили автомобіль «Jeep», у водія якого в ході перевірки документів виявили документи на транспортний засіб із ознаками підробки. Розпочато кримінальне провадження.

Позашляховик працівники Ємільчинського відділення поліції, залучені до відпрацювання Бердичівського району та райцентру, зупинили на одній з вулиць міста за порушення його водієм Правил дорожнього руху.

Під часів перевірки водійських документів та звірки номерів агрегатів автомобіля в інспекторів виникли підозри щодо підробки реєстраційного свідоцтва.

Відтак на місце події було викликано слідчо-оперативну групу місцевого відділу поліції, працівники якої задокументували подію та вилучили підозрілий документ. Для подальшого з’ясування обставин водія разом із позашляховиком було доставлено до поліційного відділку.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ. Усі обставини з’ясовуються у ході розпочатого кримінального провадження.

За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді штрафу, піврічного арешту або обмеження волі строком до 2 років.

У Бердичеві поліцейські виявили у керманича підроблені документи на позашляховик

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: