Житель Андрушівського району впродовж кількох місяців обкрадав місцеві магазини » Новини Житомира
 
 


Житель Андрушівського району впродовж кількох місяців обкрадав місцеві магазини

Автор: news_maker від 18-05-2018, 15:53, переглядів: 1 090

Житель Андрушівського району впродовж кількох місяців обкрадав місцеві магазини

27-річний житель Андрушівського району, перебуваючи упродовж кількох місяців на підробітках у столиці, навідувався додому і заодно обкрадав місцеві магазини. Викрили підозрюваного завдяки встановленим в окремих торгівельних закладах камерам відеоспостереження.

16 травня працівники кримінальної поліції Андрушівського відділення поліції розшукали у м. Києві жителя с. Старої Котельні, який уже тривалий час перебував у столиці на підробітках. Чоловіка затримали за підозрою у причетності до вчинення низки крадіжок з сільських магазинів на Андрушівщині.

– У селах Старій Котельні та Івниці у минулому та вже у поточному роках невідомим були вчинені крадіжки з місцевих магазинів. Усі ці факти схожі за характером і способом вчинення. Зловмисник проникав до приміщення у нічний час, пошкоджуючи металопластикові вікна чи двері, та виносив гроші, алкоголь, тютюн і продукти харчування. В окремих торгівельних закладах невідомий злодій побував двічі, - розповів начальник Андрушівського ВП ГУНП Житомирщини Ігор Власюк.

За всіма зареєстрованими фактами були розпочаті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування поліцейські здійснили низку заходів, у рамках яких зібрали необхідні відомості, перевірили раніше судимих за аналогічні правопорушення осіб, проаналізували слідову інформацію та речові докази з місць подій. Разом з тим, з’ясувати особу підозрюваного поліцейським допомогли записи камер відеоспостереження, встановлені на окремих торгівельних закладах.

27-річного жителя с. Старої Котельні оперативники кримінальної поліції розшукали та затримали у м. Києві, де чоловік працював на сезонних підробітках. Свою вину він визнав і розповів, що навідувався у магазини, коли приїжджав додому на електричках. Усе викрадене віз із собою до столиці як харчові запаси.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють чоловіка у причетності щонайменше до 8 крадіжок із сільмагів. У рамках подальшого досудового розслідування перевірки тривають.

За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: