Сергій Сухомлин отримав прапор подяки від бійців 14 ОМБР » Новини Житомира
 
 


Сергій Сухомлин отримав прапор подяки від бійців 14 ОМБР

Автор: news_maker від 18-05-2018, 16:33, переглядів: 974

Сергій Сухомлин отримав прапор подяки від бійців 14 ОМБР

За допомогу 14-ї окремій механізованій бригаді з'єднання Сухопутних військ Збройних Сил України Житомирський міський голова Сергій Сухомлин отримав прапор подяки з підписами бійців.

У бригаді перебувають на службі 11 житомирян.

«14 бригада третьої батареї артилерійського дивізіону передають Сергію Сухомлину прапор подяки за його допомогу нашим хлопцям. Він постійно підтримує нас, і ми, таким чином, висловлюємо йому свою вдячність», - повідомив командир 3-ої батареї 14-ої ОМБР Андрій Поляков.

Міський голова подякував за подарунок від бійців 14 ОМБР.

«Допомога нашим захисникам на Сході – це наш обов’язок. Хлопці роблять все для того, щоб на нашій землі був мир», - сказав Сергій Сухомлин.

14-та окрема механізована бригада з'єднання Сухопутних військ Збройних Сил України. Сформоване 1 грудня 2014 року з залишків розформованої 51-ї механізованої бригади й нових мобілізованих. Новостворена частина нагороди і почесні назви 51-ї бригади не успадкувала. За чисельністю більша за 51-шу бригаду, яка у свою чергу була найчисельнішою у складі Сухопутних військ України.

Бригада брала участь у звільненні Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного, Мар'їнки, Красногорівки, боях на Савур-Могилі та Дебальцевому.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: