За добу на Житомирщині сталося загоряння трьох автомобілів » Новини Житомира
 
 


За добу на Житомирщині сталося загоряння трьох автомобілів

Автор: news_maker від 4-06-2018, 19:45, переглядів: 831

За добу на Житомирщині сталося загоряння трьох автомобілів

3 червня о 20:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля ВАЗ «2107» у с. Сокільча Попільнянського району. Водій транспортного засобу їхав разом із донькою та онукою до магазину. Рухаючись автошляхом, пасажири відчули запах пального. Пізніше водій помітив дим з-під капоту та автомобіль почав глохнути. Чоловік з пасажирами швидко відійшов на безпечну відстань та набрав номер «101».

По прибуттю чергового караулу вогнеборців легковик був повністю охоплений полум’ям. В багажнику знаходився спорожнілий газовий балон. Силами бійців ДСНС о 21:05 пожежу локалізовано, а о 21:19 – ліквідовано. Вогнем знищено транспортний засіб. Попередньо встановлено, що пожежа виникла через розгерметизацію паливної системи автомобіля.

Також вогнеборці упродовж доби ліквідували загоряння ще двох легковиків - в смт Іршанськ Хорошівського району та с. Березівка Житомирського району. Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Остаточні причини займань наразі встановлюють фахівці.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: