У Житомирі хлопець обікрав будинки сусідів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі хлопець обікрав будинки сусідів

Автор: news_maker від 6-06-2018, 15:15, переглядів: 681

У Житомирі хлопець обікрав будинки сусідів

5 червня працівники кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП за підозрою у причетності до обкрадання домоволодінь двох житомирян затримали 18-річного жителя обласного центру. Раніше парубок неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, спеціалізуючись на крадіжках автомобільних акумуляторів.

До Житомирського відділу поліції надійшли заяви від двох житомирян, чиї будинки розташовані по-сусідству. 39-річний чоловік повідомив про викрадення з подвір’я вартісного спортивного велосипеда, а його 73-річний сусід – про зникнення з його будинку до десятка медалей Другої Світової війни і близько 500 гривень. У другому випадку злодій проник до оселі пенсіонера, попередньо пошкодивши віконне скло.

– Уже у ході першочергових заходів ми визначили певне коло осіб, які могли бути причетними до вчинення цих крадіжок. Серед них був і 18-річний хлопець, який проживав по-сусідству із заявниками. Він раніше неодноразово потрапляв у поле зору поліції, ще будучи неповнолітнім вчиняв кримінальні правопорушення,- розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

На початку року у Любарському районі його було викрито у низці крадіжок акумуляторів з автомобілів місцевих жителів. Нині обвинувальний акт за цими фактами знаходиться на розгляді у суді.

5 червня оперативники карного розшуку встановили місцеперебування молодика та затримали його за підозрою у вчиненні обкрадань домоволодінь його сусідів. Свою вину парубок визнав і розповів, що викрадені речі поспішив продати.

У рамках досудового розслідування, що триває за ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ, його перевіряють на причетність до інших правопорушень в обласному центрі.

За чинним законодавством молодикові може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.

У Житомирі хлопець обікрав будинки сусідів

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: