У Житомирі горіла квартира на третьому поверсі п'ятиповерхівки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі горіла квартира на третьому поверсі п'ятиповерхівки

Автор: news_maker від 6-06-2018, 21:17, переглядів: 866

У Житомирі горіла квартира на третьому поверсі п'ятиповерхівки

6 червня о 12:56 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Вітрука. На місце події виїхали два відділення вогнеборців 2-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

По прибуттю в під’їзді спостерігалося сильне задимлення. Займання виникло в квартирі на третьому поверсі, там одна із житлових кімнат була повністю охоплена вогнем. Керівник гасіння створив дві ланки газодимозагисників, одна з яких займалася гасінням пожежі, інша – евакуйовувала громадян з четвертого та п’ятого поверхів. Вже о 13:20 пожежу локалізовано, а о 14:01 ліквідовано. Рятувальники запобігли розповсюдженню полум’я по всій площі оселі та на інші квартири. Вогнем знищено меблі, домашні речі та майно в кімнаті.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 10 вогнеборців та 2 спецавтомобілі.

Попередня причина пожежі – коротке замкнення в електромережі. Зі слів господаря, з невідомих причин в його квартирі почав дзвеніти вхідний дзвінок. Чоловік вийшов на сходову клітину та відімкнув лічильник. Коли він його увімкнув дзвінок знову спрацював. Господар пішов за електриком. У цей час сусід з верхнього поверху вже відчув запах диму та викликав рятувальників. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється.

У Житомирі горіла квартира на третьому поверсі п'ятиповерхівки

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: