На одному з ринків Житомира чоловік намагався продати крадений телевізор » Новини Житомира
 
 


На одному з ринків Житомира чоловік намагався продати крадений телевізор

Автор: news_maker від 19-06-2018, 18:04, переглядів: 903

На одному з ринків Житомира чоловік намагався продати крадений телевізор

19 червня під час оперативно-профілактичних заходів на одному з ринків обласного центру працівники кримінальної поліції Житомирського ВП звернули увагу на підозрілого чоловіка, який намагався продати телевізор. Під час перевірки з’ясувалось, що молодик разом зі спільниками уночі вчинили розбійний напад на літнє подружжя на Львівщині, з оселі яких і викрали вказану техніку.

Чоловік звернув увагу на себе оперативників не лише характерною для кавказького регіону зовнішністю, але й намірами швидко позбутись побутової техніки. Відтак поліцейські попросили незнайомця надати документи. У ході їх перевірки з’ясувалась наявність у 41-річного чоловіка автомобіля «Шкода Фабіа», втім сам він навідріз відмовився розповідати, де знаходиться його транспортний засіб.

Тож оперативники орієнтували патрульні наряди поліції на перевірку вказаного легковика.

У с. Кочереві на автодорозі Київ-Чоп (за 55 км від Житомира) на стаціонарному посту патрульної поліції інспектори зафіксували рух названого автомобіля, проте його водій вимогу правоохоронців про зупинку проігнорував і лише натиснув на педаль газу. Відтак патрульні наздогнали та примусово зупинили транспортний засіб на кордоні між Житомирщиною та Київщиною.

В автомобілі знаходились 36-річний водій та 46-річний пасажир. Попередньо, і вони, і затриманий раніше чоловік - громадяни Азербайджану.

У ході першочергових заходів поліцейські кримінальної поліції Житомирського відділу, куди доставили іноземців, отримали відомості про причетність затриманих до вчинення розбійного нападу на літнє подружжя у Львівській області, що стався цієї ночі.

Нині ця інформація перевіряється.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: