Затриманого у Звягелі магазинного грабіжника поліція викрила у низці інших злочинів » Новини Житомира
 
 


Затриманого у Звягелі магазинного грабіжника поліція викрила у низці інших злочинів

Автор: news_maker від 21-06-2018, 21:43, переглядів: 736

Затриманого у Звягелі магазинного грабіжника поліція викрила у низці інших злочинів

32-річного жителя райцентру правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до кількох фактів незаконного заволодіння мопедами звягельчан і викраденням велосипеда. Нині чоловік затриманий, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Перевірка у межах досудового розслідування триває.

Нагадаємо, уночі 19 червня під час спроби пограбувати нічний магазин у м. Новограді-Волинському був затриманий 32-річний місцевий житель.

– Про чоловіка відомо, що він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини, у тому за спричинення особі тяжких тілесних ушкоджень. У ході перевірок була встановлена його причетність, окрім вчиненої спроби грабежу, ще й до низки інших злодіянь на території райцентру, - повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко.

Так, затриманого обґрунтовано підозрюють у незаконних заволодіннях мопедами звягельчан, що мали місце 14 та 17 червня. В обох випадках власники залишили свої транспортні засоби у дворах будинків без нагляду і вже за півтори години не виявили їх на звичному місці.

Один з викрадених мопедів правоохоронці відшукали у домоволодінні вже нового господаря. Чоловік зізнався, що придбав двоколісник «з рук» і навіть не здогадувався про його кримінальне походження. Місцезнаходження іншого мопеда поліцейські нині встановлюють, як і викраденого підозрюваним велосипеда в іншого жителя райцентру.

Відтак досудове розслідування триває одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України – ст.15 (Замах на злочин) ст.186 (Грабіж), ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ст.185 (Крадіжка). За сукупністю скоєних протиправних діянь чоловікові може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: