На Житомирщині військовослужбовець надав до військової частини підроблений диплом » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині військовослужбовець надав до військової частини підроблений диплом

Автор: news_maker від 27-06-2018, 15:44, переглядів: 880

На Житомирщині військовослужбовець надав до військової частини підроблений диплом

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом використання військовослужбовцем завідомо підробленого диплому про навчання у вищому навчальному закладі.

Так, військовослужбовець однієї із військових частин, що дислокується на Житомирщині, з метою отримання первинного військового звання молодшого офіцерського складу - «молодший лейтенант», надав до військової частини, де він проходить дійсну військову службу, завідомо підроблений диплом про наявність у нього вищої освіти. Нагадаємо, що диплом вищого навчального закладу є необхідною умовою для отримання офіцерського звання. В подальшому наказом Міністра оборони України останньому присвоєно військове звання «молодший лейтенант».

В ході проведення досудового розслідування, проведеного військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України, встановлено, що вказаний військовослужбовець в у вищому навчальному закладі не навчався та диплом в дійсності не отримував.

Під час слідства «псевдо офіцер» свою вину визнав у повному обсязі та щиро покаявся.

Надалі останнього чекає суд та позбавлення незаконно отриманого офіцерського звання.

Довідково:
• ч. 4 ст. 358 КК України, «використання завідомо підробленого документа, карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: