Депутати Вересівської сільської ради одноголосно прийняли рішення про приєднання до Житомира » Новини Житомира
 
 


Депутати Вересівської сільської ради одноголосно прийняли рішення про приєднання до Житомира

Автор: news_maker від 28-06-2018, 00:12, переглядів: 978

Депутати Вересівської сільської ради одноголосно прийняли рішення про приєднання до Житомира

27 червня, депутати Вересівської сільської ради одноголосно прийняли рішення про приєднання до міста обласного значення, і відтак можуть стати частиною великої Житомирської міської територіальної громади. А Житомир має усі шанси, аби стати першим містом обласного значення, яке скористається законом України про об’єднання. Документ дозволяє містам і сільським радам стати одним цілим без оголошення виборів голови і депутатського корпусу. Сільська рада села Вереси одноголосно дала погодження на добровільне приєднання до Житомира.

«Від такого об‘єднання виграють обидві громади. Для Вересів — це нові дороги, ремонт школи, дешевший муніципальний транспорт та можливість користуватись інфраструктурою Житомира. Як бонус — вересяни отримають картку житомирянина з усіма її муніципальними сервісами», - прокоментував Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Сергій Сухомлин подякував сільському голові та депутатам Вересівської сільської ради за довіру.

«Тепер слово за депутатами Житомирської міської ради», - резюмував він.

«Місто, зрозуміло, отримує додаткові землі для будівництва, бізнесу та інших послуг. А сільська громада стає частиною міської об’єднаної територіального громади, що надає значні привілеї, як інтерес донорських організацій та можливість участі в програмах міжнародної технічної допомоги. Мешканці сіл на рівні з міським населенням отримують доступ до розвинутої міської інфраструктури, центрів надання адміністративних послуг», - зауважила виконавчий директор Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська.

Депутати Вересівської сільської ради одноголосно прийняли рішення про приєднання до Житомира

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: