Коростенська поліція повернула додому трьох юних мандрівників з Житомирського району » Новини Житомира
 
 


Коростенська поліція повернула додому трьох юних мандрівників з Житомирського району

Автор: news_maker від 28-06-2018, 01:40, переглядів: 875

Коростенська поліція повернула додому трьох юних мандрівників з Житомирського району

26 червня троє братиків, жителі одного із сіл Житомирського району, пішли на прогулянку та додому не повернулися. Хлопчиків шукали силами місцевої громади і поліції у кількох районах області й після півночі трійцю підлітків правоохоронці перестріли у м. Коростені та повернули у родину. Поліцейські закликають дорослих бути відповідальними, звертати увагу на бездоглядних дітей на вулицях, особливо у вечірній і нічний час, і повідомляти про це по «102».

Близько 15-ї години 26 червня до Житомирського відділення поліції звернулися схвильовані жителі одного із сіл району і повідомили про зникнення трьох їх дітей віком 15, 13 та 12-ти років. За словами заявників, уранці хлопці вирушили на прогулянку та додому не повернулися. Самостійні пошуки дорослим не принесли жодних результатів.

– Загалом було з’ясовано, що розшукувані братики вже не вперше залишають домівку і подаються у мандри. За зібраними свідченнями, діти не мали конфліктів з дорослими членами родини. Тож очевидних мотивів нової утечі хлопців з домівки не було, - розповіла начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

У ході організованих першочергових заходів задіяні до їх проведення поліцейські опитали місцевих жителів і з’ясували, що вони бачили трійцю підлітків, які виїжджали за межі села на велосипедах. Потому вдалося встановити і відстежити можливий маршрут юних мандрівників. Відтак до їх пошуків долучилися поліцейські м. Житомира та ще кількох підрозділів Головного управління Нацполіції Житомирщини, на території яких могли з’явитися розшукувані.

Урешті близько півночі працівники сектору реагування патрульної поліції Коростенського ВП ГУНП у райцентрі помітили трьох юних велосипедистів. Як виявилося, це і були розшукувані мандрівники.

Підлітків поліцейські повернули у родину, провівши з ними переконливу роз’яснювальну роботу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: