У мікрорайоні Малікова та по вул. Вільський Шлях розпочалися роботи по заміні трубопроводів тепломереж » Новини Житомира
 
 


У мікрорайоні Малікова та по вул. Вільський Шлях розпочалися роботи по заміні трубопроводів тепломереж

Автор: news_maker від 28-06-2018, 12:28, переглядів: 751

У мікрорайоні Малікова та по вул. Вільський Шлях розпочалися роботи по заміні трубопроводів тепломереж

У Житомирі розпочалися ремонтні роботи по заміні сорокарічних магістральних трубопроводів тепломереж у мікрорайоні Малікова та по вул. Вільський Шлях. Старі мережі замінюють на сучасні з теплоізоляцією, які мають мінімальні тепловтрати.

Реалізацію проекту проводять коштом державного секретаріату з економічних питань Швейцарської Конфедерації (SECO) та частковим співфінансуванням з міського бюджету.

«Цьогоріч на нас чекає великий об’єм робіт. Понад 40 років місто лише ремонтувало пориви, але не замінювало мережі. На першому етапі ми повністю відновимо тепломережі у мікрорайоні Малікова та вул. Вільський Шлях. Також встановимо 49 індивідуальних теплових пунктів. 9,6 млн швейцарських франків (254,4 млн грн) виділив уряд Швейцарії. Це грантові кошти, які не потрібно буде повертати. Також є співфінансування з міського бюджету – 3 млн євро (91,7 млн грн)», – розповідає директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

Без поривів нові мережі мають працювати мінімум тридцять років, за умови якісного проведення робіт. Це контролюють швейцарські партнери проекту.

Робітники на будівництві переконують: працюють на совість. «Старі мережі були у жахливому стані, проте нові – високоякісні. Це я вам кажу, як професіонал. Тепер проблем з ними не буде ще багато років. Звичайно, на нас чекає багато роботи, яку ніхто не проводив, здається, більше сорока років, проте ми завершимо все у заявлені строки», – говорить головний інженер ТОВ «Прогрес 192» Андрій Русін.

Всі роботи мають бути закінчені до початку опалювального сезону 2020 року. Такий графік прописали спільно житомирські комунальники та представники SECO.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: