За незаконне проникнення в зону відчуження затримано громадян України та Росії » Новини Житомира
 
 


За незаконне проникнення в зону відчуження затримано громадян України та Росії

Автор: news_maker від 28-06-2018, 13:09, переглядів: 901

За незаконне проникнення в зону відчуження затримано  громадян України та Росії

Учора, надвечір, в ході реалізації отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби відділу «Іванків» інформації, прикордонники Житомирського загону спільно з представниками Національної поліції виявили 3-ох осіб, які незаконно проникли в зону відчуження та зону безумовного (обов’язкового) відселення.

Порушниками законодавства виявились громадянин та громадянка України, жителі Києва та Хмельницької області, а також громадянин Російської Федерації, який нещодавно в’їхав на територію нашої держави через один з пунктів пропуску на Чернігівщині. Спонукала молодих людей порушити законодавство України жага до екстремального туризму та відпочинку

Зазначимо, що напередодні в Чорнобильській зоні відчуження за інформацією прикордонників того ж таки відділу «Іванків», правоохоронцями було виявлено та затримано двох жителів столиці, які також порушили режим забороненої зони з метою екстремальних відчуттів.

Наразі, працівниками Національної поліції на всіх осіб складені адміністративні документи за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення.

За незаконне проникнення в зону відчуження затримано  громадян України та Росії

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: