На Житомирщині прокуратура через суд зобов’язала встановити гарантію на виконаний ремонт дороги » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині прокуратура через суд зобов’язала встановити гарантію на виконаний ремонт дороги

Автор: news_maker від 10-07-2018, 01:10, переглядів: 733

На Житомирщині прокуратура через суд зобов’язала встановити гарантію на виконаний ремонт дороги

Відтак, за втручання Новоград-Волинської місцевої прокуратури на території Романівського району підрядником взято на себе гарантійні зобов'язання щодо виконаних робіт з капітального ремонту дороги.

Установлено, що у 2017 році Романівською селищною радою із підприємством, що спеціалізується на будівництві та ремонті автомобільних доріг, укладено договір про проведення капітального ремонту дороги Романів - Велика Козара через Пилипо-Кошари в межах селища Романів за бюджетні кошти вартістю понад 1,4 млн грн.

Проте, в порушення вимог чинного законодавства, сторонами у договорі не зазначено гарантійні строки виконаних робіт (експлуатації об'єкта будівництва).

З метою попередження неякісного виконання ремонтних робіт, Новоград-Волинською місцевою прокуратурою до суду направлено позовну заяву про внесення відповідних змін до договору та встановлення гарантійного трирічного терміну виконаних робіт.

Після прийняття судом справи до провадження замовник та підрядник погодилися із вимогами прокуратури та у добровільному порядку внесли зміни до договору.

Таким чином, якщо відремонтована ділянка дороги у селах Романівського району стане непридатною для належної експлуатації протягом гарантійного терміну, то ремонтні роботи підрядник виконає за власний рахунок.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: