До кінця року на Житомирщині утеплять 10 шкіл за кошти ДФРР » Новини Житомира
 
 


До кінця року на Житомирщині утеплять 10 шкіл за кошти ДФРР

Автор: news_maker від 12-07-2018, 09:07, переглядів: 1 493

До кінця року на Житомирщині утеплять 10 шкіл за кошти ДФРР

У 2018 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку капітальний ремонт та термосанацію приміщень виконають у 10 школах Житомирщини.

Про це повідомив заступник голови ОДА Роман Щебетов сьогодні, 12 липня.

«Як анонсував голова ОДА Ігор Гундич, цього року 10 шкіл області відремонтують та утеплять за кошти ДФРР у співфінансуванні із бюджетами районів та територіальних громад. Крім цього, плануємо завершити добудови до 2 навчальних закладів – ЗОШ №13 у м. Коростень та Олевської гімназії, й відповідно провести їх термосанацію. Ремонт, утеплення та фарбування 3 гімназій у с. Грозине, смт Черняхів та Радомишльській ОТГ уже на стадії завершення робіт», – розповів Роман Щебетов.

Також заступник голови ОДА додав, що наразі підрядник активно працює над термосанацією у Миропільській гімназії та добудовою у школі №13 у Коростені. Ще у 2 перехідних об’єктах – Червоненській та Словечанській ЗОШ роботи відновлять найближчим часом.

«Серед нових проектів ДФРР – Андрушківська, Новоборівська, Пулинська, Хажинська ЗОШ, добудова Олевської гімназії. У більшості з цих об’єктів вже завершені тендерні процедури і незабаром розпочнуться роботи з реконструкції», – повідомив Роман Щебетов.

Також у рамках створення Нового освітнього простору впродовж 2017 року утеплено приміщення у 5 навчальних закладах Житомирщини – Ємільчинській ЗОШ, Гришківецькій, Романівській, Високівській гімназіях та Житомирській гімназі №3.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: