В обласній державній адміністрації залишиться всього два управління. Решта – департаменти і служби » Новини Житомира
 
 


В обласній державній адміністрації залишиться всього два управління. Решта – департаменти і служби

Автор: news_maker від 9-01-2013, 19:30, переглядів: 1 483

В обласній державній адміністрації залишиться всього два управління. Решта – департаменти і служби

Назви, а подекуди і функції, змінені з 1 січня відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації (№443 від 24.12.12).

Відтепер в структурі облдержадміністрації залишаються управління освіти і науки та управління культури. Решта управлінь стають департаментами.

В переважній більшості підрозділів у назві змінено слово "управління" або "головне управління" на слово "департамент". Суттєвіші трансформації відбулися із назвою колишнього головного управління економіки – воно перетворилося на департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва; а також управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи – тепер це просто департамент цивільного захисту населення. Зауважимо також, що питання туризму передані департаменту промисловості та розвитку інфраструктури.

Щодо кількості працівників, їх гранична чисельність також визначена розпорядженням (крім департаменту фінансів, де це рішення приймається на рівні міністерства). Загалом, в десяти департаментах, двох управліннях, Держархіві та службі у справах дітей може працювати 527 чоловік.

Зазначені зміни відбулися на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня минулого року. Реорганізація мала бути завершена до 1 січня 2013 року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: