Виконавчий комітет погодив списання 24 тролейбусів та 5 трамваїв та відмовив продовжити дію нічного тарифу » Новини Житомира
 
 


Виконавчий комітет погодив списання 24 тролейбусів та 5 трамваїв та відмовив продовжити дію нічного тарифу

Автор: news_maker від 18-07-2018, 23:50, переглядів: 1 140

Виконавчий комітет погодив списання 24 тролейбусів та 5 трамваїв та відмовив продовжити дію нічного тарифу

18 липня, відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. У засіданні взяли участь 19 із 25 членів виконавчого комітету. Під час засідання було прийнято рішення щодо порушення клопотання перед Житомирською обласною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» Шмігельській Олені Володимирівні та Шелестюк Аллі Федорівні. Внесено зміни в додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 21.09.2016 № 887 «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально - культурного та іншого призначення для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустрою на території міста Житомира».

Члени виконавчого комітету надали дозвіл комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради списати та зняти з обліку рухомого складу 24 тролейбуси та 5 трамваїв, але не погодили визначення нічним часом роботи міського електротранспорту період з 21.00 до 06.00 години, продовживши дію нічного тарифу з 23.00 до 6.00.

Тож, у Житомирі залишиться 24 трамваї та 121 тролейбус.

Переглянути список списання та фото можна за посиланням: http://zt-news.org.ua/index.php?newsid=12092.

Також, виконавчий комітет прийняв рішення дозволити видалення зелених насаджень, зазначених в акті обстеження зелених насаджень від 11.04.18 № 45, директору ТОВ “Полісся Інвестбуд” після подання документа про сплату відновної вартості зелених насаджень. Йдеться про дві липи за адресою: вул. Київська, 40, які потребують видалення в зв'язку з влаштуванням заїзду на будівельний майданчик.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 26 питань порядку денного та додаткові питання, з яких прийняли відповідні рішення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: