Два ДТП на Житомирщині сталися через перевтому водіїв » Новини Житомира
 
 


Два ДТП на Житомирщині сталися через перевтому водіїв

Автор: news_maker від 25-07-2018, 13:17, переглядів: 606

Два ДТП на Житомирщині сталися через перевтому водіїв

Обидві дорожньо-транспортні пригоди сталися уранці 24 липня на автошляху Київ-Ковель в Олевському та Лугинському районах. У результаті травми отримали двоє людей. Поліцією розпочаті досудові розслідування.

Близько 6.50 на 175 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Глухова Лугинського району, відбулось зіткнення двох автомобілів. Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Passat», 35-річний житель Київщини, заснув за кермом та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Honda CR-V» під керуванням 37-річної громадянки Білорусі. У результаті транспортні засоби з’їхали з автошляху та перекинулись.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «Honda» отримала травми та була доставлена до Лугинської райлікарні.

Цього ж дня близько 7.20 поблизу с. Кам’янки Олевського району водій автомобіля «Hyundai Accent», 65-річний житель м. Києва, не впорався керуванням виїхав на узбіччя та здійснив зіткнення з деревом. Попередньо, керманич перебував у стані перевтоми.

Унаслідок ДТП травми отримала пасажирка автомобіля, 36-річна киянка. Жінку було доставлено до місцевого медичного закладу.

Нині за обома фактами триває з’ясування обставин подій у рамках розслідувань кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: