На Житомирщині батько побив 8-річну доньку » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині батько побив 8-річну доньку

Автор: news_maker від 25-07-2018, 13:21, переглядів: 809

На Житомирщині батько побив 8-річну доньку

Кримінальне провадження розпочато 24 липня після встановлення обставин госпіталізації 8-річної жительки м. Радомишля. Дівчинку, за наявною інформацією, побив 36-річний батько під час конфлікту. Чоловікові загрожує до 3 років ув’язнення. Також розглядається питання про позбавлення його та матері батьківських прав.

У ході першочергового з’ясування обставин події встановлено, що конфлікт у родині стався увечері 22 липня. Батько кілька разів вдарив доньку. Однак за медичною допомогою для дитини дорослі члени сім’ї звернулись лише 24 липня, коли стан дівчинки погіршився.

Медики констатували у госпіталізованої перелом шийки правого плеча та забої тулуба.

- Родина перебуває під соціальним супроводом відповідної служби місцевої райдержадміністрації уже більше року. Ними ще до цього інциденту було подано клопотання до суду про позбавлення і батька, і матері батьківських прав, оскільки раніше поліцією вони уже притягувались до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків по догляду за дітьми і на шлях виправлення не стали, - прокоментував заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор.

Окрім травмованої дівчинки, у родині є ще одна донька, 2017 року народження.
Після вказаного інциденту було прийнято рішення про термінове вилучення з сім’ї обох дітей, які нині знаходяться у лікарні.

За вказаним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

- Батько на момент опитування його поліцейськими щодо вказаної події перебував у стані алкогольного сп’яніння, а тому жодних пояснень надати не зміг, - повідомив начальник Радомишльського відділу поліції Дмитро Нікурадзе. – За накоєне йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: