У Бердичеві чоловік обікрав квартиру, яку винаймав » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві чоловік обікрав квартиру, яку винаймав

Автор: news_maker від 30-07-2018, 11:59, переглядів: 827

У Бердичеві чоловік обікрав квартиру, яку винаймав

До поліції звернувся житель м. Києва із повідомленням про крадіжку майна з його квартири у м. Бердичеві. Поліцейські встановлюють місце знаходження причетного до правопорушення.

28 липня до Бердичівського відділу поліції звернувся 27-річний киянин із повідомленням про крадіжку з його квартири меблів. Чоловік розповів, що з травня по теперішній час у його помешканні проживав чоловік, якого він знає на ім’я. Коли господар навідався у власну квартиру, виявив, що звідти зникли частина меблів та газова колонка. Квартиранта він також не знайшов. Сума завданого збитку склала понад 6 тисяч гривень.

У ході проведених першочергових заходів працівники поліції встановили особу ймовірно причетного до злодіяння – 43-річного бердичівлянина. Нині триває встановлення його місця знаходження. Поліцейські з’ясовують всі обставини події.

Відповідно до ст. 185 ККУ (Крадіжка) подібні протиправні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців або позбавленням волі на строк до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: