У Житомирі відбувся Молитовний сніданок » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відбувся Молитовний сніданок

Автор: news_maker від 31-07-2018, 22:41, переглядів: 1 179

У Житомирі відбувся Молитовний сніданок

31 липня у Житомирі відбувся Молитовний сніданок, який об’єнав понад 40 політиків, підприємців, науковців та представників всіх християнських конфесій регіону. Захід відбувся за ініціативи Житомирської ОДА у Житомирському Центрі розвитку місцевого самоврядування, створеного «Програмою U-LEAD з Європою», та був присвчений 1030 річниці Хрещення Київської Русі.

«Наша справа сьогодні об’єднати людей навколо християнських цінностей та допомогти державі побудувати справедливе та морально стійке суспільство», - наголосив Віталій Сидорук, протоієрей УГКЦ, голова Ради церков Житомирщини.

Спільна молитва керівників усіх конфесій регіону мала показати єдність громади. Крім того, велику увагу на заході приділили підтримці сімейних цінностей, адже демографічна ситуація в Україні показує, що значна частина дітей виховується у проблемних та неповних сім’ях.

«Сьогодні громади отримали нові повноваження і самостійно формують гуманітарну політику, складовою, якої якраз і є формування моралі та сімейних цінностей. Дуже важливо аби такі заходи були резонансними у середовищі громад», - підкреслив Василь Невмержицький, директор Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування.

Учасники Молитовного сніданку домовились реалізувати низку ідей та проектів, зокрема навчальні заходи для молоді і посадовців з метою підтримки та поширення сімейних цінностей.

У Житомирі відбувся Молитовний сніданок
У Житомирі відбувся Молитовний сніданок

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: