Родина Кунах отримала пільговий молодіжний кредит на житло » Новини Житомира
 
 


Родина Кунах отримала пільговий молодіжний кредит на житло

Автор: news_maker від 2-08-2018, 01:25, переглядів: 681

Родина Кунах отримала пільговий молодіжний кредит на житло

1 серпня, під час засідання виконавчого комітету міської ради міський голова Сергій Сухомлин вручив молодій родині договір на пільговий молодіжний кредит на 2-х кімнатну квартиру в новобудові житлового комплексу «Домашній» за адресою м. Житомир, вул. Рихліка, 11.

Власником нової квартири став Кунах Олександр Вікторович, який працює в Управлінні Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

Молода сім’я, в собі Кунаха Олександра разом з дружиною та 1-но річною донькою, потребували поліпшення житлових умов згідно з законодавством та отримали пільговий довготерміновий кредит згідно черги (рейтингу кандидатів) в Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла. Розмір наданого кредиту становить 391 351,00 грн. Це вже третій кредит за рахунок коштів міського бюджету.

«Молодіжне кредитування – це цілком реальний шанс молодим людям отримати власне житло. Реальністю це стало завдяки тому, що у такому виді кредитування впроваджено прозорий механізм отримання кредиту та задіяні різні бюджети – і держаний, і місцевий. Молодіжний кредит – це абсолютна реальність», - вважає начальник управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

Всього, згідно рішення міської ради від 18.12.2017 № 881 «Про міський бюджет на 2018 рік» на молодіжне кредитування заплановано 1,7 млн. грн. Зазначені кошти використані в повному обсязі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: