У Малинському районі вже відвели земельну ділянку для будівництва нової амбулаторії » Новини Житомира
 
 


У Малинському районі вже відвели земельну ділянку для будівництва нової амбулаторії

Автор: news_maker від 2-08-2018, 11:48, переглядів: 702

У Малинському районі вже відвели земельну ділянку для будівництва нової амбулаторії

Для будівництва сучасної амбулаторії у с. Нові Вороб’ї Малинського району вже відвели земельну ділянку та присвоїли кадастровий номер.

Нова амбулаторія входить до переліку перших АЗПСМ нового типу, які цьогоріч почнуть будувати на Житомирщині в рамках реалізації ініціативи Президента України «Сільська медицина».

Про це повідомив голова Малинської РДА Дмитрій Кисельчук 1 серпня.

«Для нової амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом, яку побудують у с. Нові Вороб’ї цього року, уже відвели земельну ділянку. Ми зробили детальний план території та зареєстрували земельну ділянку у Державному реєстрі. Ділянка із номером вже внесена на Публічну кадастрову карту України», – зазначив Дмитрій Кисельчук.

Голова Малинської РДА додав, що на співфінансування будівництва амбулаторії з районного бюджету вже виділено 450 тис. грн.

Будівництво перших сільських амбулаторій нового типу, які анонсував голова Житомирської ОДА Ігор Гундич на 2018 рік, відбуватиметься за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів. Загалом планується за 2 роки побудувати 35 нових сучасних амбулаторій у сільській місцевості.

На будівництво АЗПСМ та оснащення їх необхідним обладнанням Житомирщина отримала 194,5 млн грн. Субвенція також передбачає співфінансування проектів з місцевих бюджетів у розмірі 10%.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: