В Житомирській міській бібліотеці відкрили виставку картин » Новини Житомира
 
 


В Житомирській міській бібліотеці відкрили виставку картин

Автор: news_maker від 3-08-2018, 11:51, переглядів: 762

В Житомирській міській бібліотеці відкрили виставку картин

В Житомирській міській бібліотеці ім В.Земляка відбулося відкриття художньої виставки, організованої спільно професійними майстрами пензля та аматорами мистецтва живопису, які відвідують Університет для людей поважного віку, що діє при бібліотеці. Професійна художниця Ольга Швець стала натхненником організації навчання учасників університету. Разом з членом Спілки художників України, головою ГО «Арт-Село» Оленою Славовою, вони довели, що навчання у будь-якому віці благотворно впливає на людину, а тим більше - навчанню мистецтву прекрасного. Власне підтвердженням цього й стала виставка «Мальовничі зорі», як результат співпраці наставників і учнів.

Експозиція складається з живописних робіт у різних жанрах – від натюрмортів, пейзажів і до абстрактних замальовок. Але, не зважаючи на різний ступінь майстерності, усі роботи дивовижним чином об’єднує свіжість авторського сприйняття оточуючого світу та урочисто-яскрава і життєстверджуюча колористика.

Учасниця виставки, колишня вчителька математики Н.В. Степаненко, яка переїхала з усією родиною до Житомира з Луганська у 2014 році, каже, що саме участь в усіх заходах, що відбуваються у бібліотеці, наповнила її життя новим змістом. «Наші наставники навчили нас плекати у собі «художника», що робить наше життя яскравішим», - зізнається Ніна Владиславівна.

Відкриття художньої виставки у бібліотеці стало справжньою арт-подією, участь у якій взяли заслужений діяч мистецтв України, гітарист Олександр Ходаківський, солістка Марина Талья.

В Житомирській міській бібліотеці відкрили виставку картин
В Житомирській міській бібліотеці відкрили виставку картин

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: